Bejelentés


Glostergyönyör egyre szebbet


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

 

Kedves Látogató!

Örömmel üdvözlöm abból az alkalomból, hogy felkereste  honlapomat.

Rácz Jánosnak hívnak, Budapesten élek.

Kedvenc időtöltésem a gloster kanári   tenyésztés. Több mint 7 éve kísérletezem azzal, hogy a gloster kanári standardjához minél közelebb álló, magam és  nem utolsósorban mások örömére szolgáló csodálatos példányokat tenyésszek.

Sok egyéb állatfajta is tetszik, de szívem csücske a gloster. Mivel a témával foglalkozó magyar nyelvű szakirodalom igen szegényes és a céltudatos tenyésztésen alapuló tapasztalatokban bővelkedő gloster tenyésztő sem nő minden bokorban, nem könnyű annak aki ilyen útra téved. A sok nehézséget azonban feledteti amikor a fáradozások eredményeként egyre több, egyre szebb kismadár terem a madárszobámban. Az örömöt csak fokozza ha látom, hogy a kis énekesek  másokban is elismerést vívnak ki.

Ahhoz,hogy megfelelő alapismeretekkel rendelkezzem a kanári tenyésztéséhez -illetve előtte hobbiként egy-két példány megfelelő tartásához-, nagy segítséget jelentett számomra Kordován Mihály A kanári tartása, gondozása, tenyésztése, egyes fajták, betegségek ismertetése című 1982-ben kiadott, és Kordován Mihály-Róvó Ferenc Kalitkába zárt ékszer című könyve.

Ezekben a művekben voltak össze foglalva azok az ismeretek, melyekre támaszkodva  a  kanári tartásába, illetve később tenyésztésébe kezdtem. Köszönet érte a Szerzőknek!

Honlapomat abból a célból állítottam össze, hogy a kedvenceimet több embernek is megmutathassam és lehetőséget teremtsek eszmecserére azok számára akiknek  kíváncsiságát felkeltettem vagy érdeklődésük középpontjában hozzám hasonlóan szintén ez a kanári fajta áll.

A képgalériában néhány tenyészmadaramról  készült fotót helyeztem el, hogy megtekinthesse őket.

Üzenetet a (RaczJanos13@freemail.hu) e-mail címen tud küldeni, vagy itt az üzenőfalon elhelyezni.Telefonon a 06 20 2 574915 számon is elérhet.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!